ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται προς τους άνεργους της περιοχής της Σητείας εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ ότι προκηρύχθηκε το νέο Voucher τουρισμού για ηλικίες 18-29 ετών δηλ γεννηθέντες τα έτη 1987-1998. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά και σε αποφοίτους υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 11/03/2016 έως 10/04/2016

Δικαιολογητικά που θα πρέπει να κατατεθούν:

Α. για την ομάδα ωφελουμένων «απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ ΤΕΙ»:

  • Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.
  • Αντίγραφο του πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται ο βαθμός και η ημερομηνία κτήσης του (διαφορετικά να συνοδεύεται από άλλο επίσημο έγγραφο του Πανεπιστημίου/ τεχνολογικού ιδρύματος στο οποίο θα αναγράφεται η σχετική πληροφορία) ή αντίγραφο βεβαίωσης περί αναγνωρισμένων επαγγελματικών προσόντων, πτυχιούχων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, από το ΣΑΕΙ ή το ΣΑΕΠ.
  • Αντίγραφο τυχόν μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και της θεματικής του.
  • Αντίγραφα πιστοποιητικών γνώσης ξένων γλωσσών εφόσον υπάρχει.
  • Αντίγραφο του Εκκαθαριστικού της Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό φορολογικού έτους 2014.
  • Αντίγραφο της κάρτας ανεργίας του εν ισχύ.
  • Να έχετε συμπληρώσει τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχετε συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΟΑΕΔ) από 10/12/2015 έως 10/4/2016, αλλιώς εάν έχει γίνει η παραπάνω διαδικασία πριν από την 10/12/2015, πρέπει να επικαιροποιήσετε το Ατομικό Σχέδιο Δράσης και να προσκομίσετε Βεβαίωση Εξατομικευμένης Παρέμβασης και Υπεύθυνη Δήλωση ότι στο διάστημα αυτό δεν έχετε συμμετάσχει σε καμία  ενεργητική πολιτική απασχόλησης.
  • Υ/Δ ότι δεν είναι μαθητές, σπουδαστές ή φοιτητές και ότι τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων.

 

Β. για την ομάδα ωφελουμένων «Απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»:

  • Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.
  • Αντίγραφο τίτλου σπουδών.
  • Αντίγραφο τίτλου σπουδών αναγνωρισμένης σχολής τουριστικών επαγγελμάτων εφόσον υπάρχει.
  • Αντίγραφο του Εκκαθαριστικού της Εφορίας ατομικό ή οικογενειακό φορολογικού έτους 2014.
  • Αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης ξένης γλώσσας εφόσον υπάρχει.
  • Αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης δεύτερης ξένης γλώσσας εφόσον υπάρχει.
  • Αντίγραφο της κάρτας ανεργίας σε ισχύ.
  • Να έχετε συμπληρώσει τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχετε συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης (ΟΑΕΔ) από 10/12/2015 έως 10/4/2016, αλλιώς εάν έχει γίνει η παραπάνω διαδικασία πριν από την 10/12/2015, πρέπει να επικαιροποιήσετε το Ατομικό Σχέδιο Δράσης και να προσκομίσετε Βεβαίωση Εξατομικευμένης Παρέμβασης και Υπεύθυνη Δήλωση ότι στο διάστημα αυτό δεν έχετε συμμετάσχει σε καμία  ενεργητική πολιτική απασχόλησης.
  • Υ/Δ ότι δεν είναι μαθητές, σπουδαστές ή φοιτητές και ότι τα προσκομιζόμενα έγγραφα είναι γνήσια αντίγραφα των πρωτοτύπων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6977488658 Γιώργος Σκαρβελάκης ώρες 09:00 έως 14:00.